Vrijwilliger worden?

LelySTART bestaat 10 jaar dit jaar. Reden om het nieuwe culturele seizoen extra feestelijk in te luiden! Dat betekent dat we ook meer mensen nodig hebben die de schouders er onder zetten. Ben jij bereid mee te helpen bij LelySTART, samen met 100 andere vrijwilligers, dan ben je hier aan het goede adres.

Help een handje mee

Vrijwilligers maken het festival tot een groot succes. Door op de voor- of achtergrond actief te zijn zorg je ervoor dat LelySTART vloeiend loopt en een mooi feest wordt voor heel Lelystad.
Het is een weekend vol actie, gezelligheid en teamspirit. Altijd al benieuwd geweest hoe het is om bij een festival te helpen? Dat kan! LelySTART is op zoek naar vrijwilligers van 18 jaar en ouder die op 14, 15, 16 en/of 17 september 2017 willen helpen.

Talloze vacatures

Er zijn ruim 100 vrijwilligers nodig voor verschillende vacatures.
Doe je mee als…

LelySTART BarBarmedewerker
Je bent sfeermaker als barmedewerker. Als barmedewerker kun je ingedeeld worden als tapper, schenker of degene die de drankjes aan de gasten overhandigd. Barmedewerkers zijn enthousiastelingen!

Flexwerker
Als flexwerker vind je het fijn om niet het hele weekend hetzelfde te doen. Een broodje naar diverse vrijwilligers LelySTART flexwerkerbrengen, vuilnis prikken op het veld, zorgen dat de vlaggetjes die zijn gevallen weer opgehangen worden, opruimen in de backstage of…. Je helpt als flexwerker waar je op dat moment nodig bent.

Er zijn genoeg flexwerkers voor dit jaar.

Gastheer/gastvrouw
Als gastheer of gastvrouw vind je het leuk om alle gasten welkom te heten en hen de route te wijzen. Je hebt overzicht van wat, waar en wanneergebeurd en kan iedereen wegwijs maken. Dat kan in de Kubus zijn of op het festivalterrein zelf.LelySTART muntverkoop

Er zijn genoeg gastheren en vrouwen voor dit jaar.

Muntverkoper
Om de doorstroom bij de verkooppunten snel te houden werken we met munten op het hoofdterrein. Als muntverkoper wissel je geld in voor munten, die de gasten dan weer kunnen uitgeven. Je vindt het leuk om met geld te werken en je hebt een gastvrije uitstraling.

Opbouw en afbrekenLelySTART opbouw
Het hele festival staat of valt met goede opbouwers. Zonder mensen die het festival opbouwen hebben we geen Lelystart. Hier zoeken we bij voorkeur sterke mannen, die het leuk vinden om kraampjes op te bouwen, hekken te plaatsen, podium opbouwen enzovoort.

Aankleding terrein
Er zijn vrouwen/mannen nodig die de vlaggen helpen LelySTART aankledingophangen en allerlei aankleding van het terrein verzorgen. Als je helpt met opbouw en afbraak dan start je al op de donderdag, gaat dat verder op vrijdag en help je zondag weer met afbreken.

Aanmelden als vrijwilliger?

Ben je 18 jaar of ouder, meld je dan nu aan!

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode

Telefoon (verplicht)

jouw E-mail (verplicht)

Geboortedatum

In het bezit van rijbewijs

Shirt maat (verplicht)

Interesse in de volgende werkzaamheden:

BarmedewerkerOpbouw/afbraakploegFlexwerkerMuntverkoperGastheer/gastvrouw

Wat is je ervaring met de functie:

Beschikbaar op (meerdere antwoorden kunnen aangevinkt worden)

Donderdag 14 septemberVrijdag 15 septemberZaterdag 16 septemberZondag 17 september

Eventuele opmerking

Let op na het invullen en versturen van het formulier zou er een melding moeten verschijnen “Bedankt voor het invullen”, indien dit niet het geval is of je twijfelt of het formulier is verstuurd stuur dan een mail naar: info@lelystart.nl