Vrijwilliger worden?

LelySTART bestaat 11 jaar dit jaar en we gaan het nieuwe culturele seizoen feestelijk inluiden! Heb je zin om mee te helpen bij LelySTART, samen met 100 andere vrijwilligers, dan ben je hier aan het goede adres! 

Help je ook mee?

Vrijwilligers maken het festival tot een groot succes! Door op de voor- of achtergrond actief te zijn zorg je ervoor dat LelySTART vloeiend loopt en een mooi feest wordt voor heel Lelystad. Het is een weekend vol actie, gezelligheid en teamspirit. Altijd al benieuwd geweest hoe het is om bij een festival te helpen? Dat kan! LelySTART is op zoek naar vrijwilligers van 16 jaar en ouder die op 14, 15 en/of 16 september 2018 willen helpen. Meld je aan! 

Talloze vacatures

Er zijn ruim 100 vrijwilligers nodig voor verschillende vacatures.
Doe je mee als…

Opbouw en afbreken (voldoende vrijwilligers)LelySTART opbouw
Het hele festival staat of valt met goede opbouwers. Zonder mensen die het festival opbouwen hebben we geen Lelystart. Hier zoeken we bij voorkeur sterke mannen, die het leuk vinden om kraampjes op te bouwen, hekken te plaatsen, podium opbouwen enzovoort.

Barmedewerker (voldoende vrijwilligers)
Je bent sfeermaker als barmedewerker. Als barmedewerker kun je ingedeeld worden als tapper, schenker, vuller of degene die de drankjes aan de gasten overhandigd. Barmedewerkers zijn enthousiastelingen! Wat barervaring is handig! Zaterdagmiddag 16+ en zaterdagavond 18+.

Muntverkoper (voldoende vrijwilligers)LelySTART muntverkoop
Om de doorstroom bij de verkooppunten snel te houden werken we met munten op het hoofdterrein. Als muntverkoper wissel je geld in voor munten, die de gasten dan weer kunnen uitgeven. Je vindt het leuk om met geld te werken en je hebt een gastvrije uitstraling

Flex- en cateringmedewerkers (voldoende vrijwilligers)LelySTART flexwerker
Als flex- en cateringmedewerker vind je het fijn om niet het hele weekend hetzelfde te doen. Een broodje smeren en naar diverse vrijwilligers brengen, vrijwilligers van een drankje voorzien, vuilnis prikken op het veld, zorgen dat de vlaggetjes die zijn gevallen weer opgehangen worden, opruimen in de backstage of…. Je helpt als flex- en cateringmedewerker waar je op dat moment nodig bent. Dit gaat om zaterdag en zondag.

Gastheer/gastvrouw (voldoende vrijwilligers)
Als gastheer of gastvrouw vind je het leuk om alle gasten / artiesten welkom te heten en hen de weg te wijzen. Je hebt overzicht van wat, waar en wanneer gebeurd en kan iedereen wegwijs maken. Dat kan in de Kubus zijn of op het festivalterrein zelf. Dit gaat om vrijdag, zaterdag en zondag.

Aankleding terrein (voldoende vrijwilligers)
Er zijn vrouwen/mannen nodig die de vlaggen helpen LelySTART aankledingophangen en allerlei aankleding van het terrein verzorgen. Als je helpt met opbouw en afbraak dan start je op de vrijdag en gaat verder op de zaterdag en help je zondag weer met afbreken. 

 

Toiletcoördinator & toiletmedewerkers (voldoende vrijwilligers)
Ben jij zelf geen zeikerd maar juist een spetter? Dan zoeken wij jou! We zoeken één toiletcoördinator en meerdere toilet medewerkers die de massa kan stroomlijnen en de boel schoon houdt. Dit gaat om zaterdag. Voor deze functie geldt een vergoeding.

 

Aanmelden als vrijwilliger voor 2019?

Ben je 16 jaar of ouder, vul onderstaand formulier in!
Barmedewerker middag is 16+ ook mogelijk.

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Geboortedatum

In het bezit van rijbewijs
JaNee

Shirt maat (verplicht)

Interesse in de volgende werkzaamheden:

Opbouw/afbraakploegAankleding terreinBarmedewerkerFlex- en cateringmedewerkerMuntverkoperGastheer/vrouwtoiletmedewerker

Wat is je ervaring met de functie:

Beschikbaar op (meerdere antwoorden kunnen aangevinkt worden)

Vrijdag 13 september 2019Zaterdag 14 september 2019Zondag 15 september 2019

Eventuele opmerkingen

Let op na het invullen en versturen van het formulier zou er een melding moeten verschijnen ‘Bedankt voor het invullen’, indien dit niet het geval is of je twijfelt of het formulier is verstuurd stuur dan een mail naar: info@lelystart.nl