KunstGras

Inmiddels is het fenomeen Kunstgras tijdens LelySTART een gekende plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van de kunstmarkt die Kubus jaarlijks realiseert met kunstenaars, De Batavia, lekkere sapjes, pannenkoeken of Franse delicatessen.

Het podium herbergt grappige korte impressies van de Kubusmusicals, de popavonden en de meest recente choreografieën. De groep keramisten heeft zich dit jaar verzameld rond het fenomeen RAKU stoken. Met twee gloednieuwe ovens laten ze de bezoekers zien tot welke spectaculaire resultaten deze vorm van glazuur stoken leiden kan.

Op het podium komen verschillende artiesten hun kunsten vertonen. Wat dacht je van de Stadsdichter, heel veel danstalent van Kubus, Pop’sCool en iedereen die durft!

Krachtpatsers organiseert tijdens LelySTART een markt waarbij kinderen en jongeren de kans krijgen om alles te proberen wat ze leuk lijkt, en zich te laten verrassen door wat er nog meer te doen is. Korte inloopworkshops op het gebied van sport, kunst, literatuur, welzijn en cultuur.

Waar: Grasveld Kubus
Wanneer: zaterdag 15 september tussen 13.00 tot 18.00 uur & zondag 16 september tussen 13.00 tot 17.00 uur
Entree: gratis