Sponsoren 2018

Hoofdsponsor

KFC_Logo

Kentucky Fried Chicken Lelystad is ook dit jaar de trotse hoofdsponsor van LelySTART. KFC, gevestigd onderaan de afrit van de A6, wil met de hoofdsponsoring haarbetrokkenheid tonen bij de start van het culturele seizoen in Lelystad. Eigenaar van KFC Lelystad is Johan Tijink, die erg enthousiast is over LelySTART: “Een gratis toegankelijk festival dat voor iedereen in Lelystad iets moois biedt op het gebied van (pop)muziek, theater, literatuur en kunst(-educatie)! LelySTART is belangrijk voor Lelystad en daarom verbinden wij onze naam er graag aan.”

sponsoren

iClicks
iClicks is dé online partner voor het MKB maar dankzij onze uitstekende prestaties mogen wij ook steeds meer grote internationale merken tot ons klantenbestand rekenen. Het bouwen van online succes zit in ons DNA.

Jupiler
Jupiler is een sportief merk dat staat voor competitie en de beste willen zijn. Het is bier voor gezellige momenten met vrienden onder elkaar. Deze stoere pilsener met een echt onderscheidende uitstraling is sympathiek en fris, het beste uit het Bourgondische buurland België.

 

Barendregt
Barendregt Administratie en Belastingen heeft als doel om MKB ondernemers in het midden- en klein bedrijf te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht van hun prestaties en het realiseren van hun doelstellingen. Ook richt Barendregt Administratie en Belastingen zich op de begeleiding van startende ondernemers.

Apollo Hotel Lelystad City Centre 
Apollo Hotel Lelystad City Centre ligt, zoals de naam zegt, centraal. Lelystad station wandel je binnen 5 minuten naartoe. Vanuit ons hotel ontdek je het jongste stuk van Nederland. Relax in onze kamers en dineer bij de restaurants in ons gebouw. Genoeg keuze tijdens jouw overnachting in Lelystad.

De Lelystadse Markten
Het leukste open lucht warenhuis van Lelystad!
Kom naar de markt, voor het veelzijdige aanbod en voor de sfeer. Iedere dinsdagochtend in het Lelycentre van 8.30 tot 12.30 uur en iedere zaterdag in het Stadshart van 8.30 tot 16.00 uur.

partners

FlevoPost-slogan