Sponsoren 2018

Hoofdsponsor

KFC_Logo

Kentucky Fried Chicken Lelystad is ook dit jaar de trotse hoofdsponsor van LelySTART. KFC, gevestigd onderaan de afrit van de A6, wil met de hoofdsponsoring haarbetrokkenheid tonen bij de start van het culturele seizoen in Lelystad. Eigenaar van KFC Lelystad is Johan Tijink, die erg enthousiast is over LelySTART: “Een gratis toegankelijk festival dat voor iedereen in Lelystad iets moois biedt op het gebied van (pop)muziek, theater, literatuur en kunst(-educatie)! LelySTART is belangrijk voor Lelystad en daarom verbinden wij onze naam er graag aan.”

 

sponsoren

Apollo Hotel Lelystad City Centre
Combineer jouw overnachting met een uitstapje naar de Bataviawerf of het Aviodrome. Met z’n tweeën een relaxed weekendje weg? Bij de Oostvaardersplassen wandel of fiets je door het decor van ‘De Nieuwe Wildernis’. In Lelystad voor zaken? Onze vergaderzalen, heerlijke bar en eenvoudige bereikbaarheid maken ons hotel een ideale uitvalsbasis voor iedere overnachting of vergadering.

 

Barendregt
Barendregt Administratie en Belastingen heeft als doel om MKB ondernemers in het midden- en klein bedrijf te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht van hun prestaties en het realiseren van hun doelstellingen. Ook richt Barendregt Administratie en Belastingen zich op de begeleiding van startende ondernemers.

partners

memo logo
FlevoPost-slogan