FlevoPost mediapartner LelySTART

Vanmiddag tekenden festival coördinator Jan Gras en relatie- en eventmanager Gerrie Kreuze officieel het mediapartnerschap van LelySTART met de FlevoPost. De combinatie van het grote bereik van de FlevoPost en de hoge bezoekersaantallen van LelySTART zijn voor beide organisaties een versterking.

Een mediapartner is essentieel voor een groot evenement als LelySTART. ‘Dit mediapartnerschap is een voorbeeld van de belangrijke partner die FlevoPost is voor de culturele instellingen in Lelystad. We kunnen LelySTART toevoegen aan het lijstje culturele activiteiten waarbij FlevoPost een erg plezierige partner is’, aldus Jan Gras, festival coördinator LelySTART en tevens directeur Agora Theater.

FlevoPost is het huis-aan-huis blad van Lelystad dat sinds 1987 wekelijks op de deurmat van 40.000 huishoudens valt. Een diverse krant die op eigenzinnige wijze informeert over lokaal en regionaal nieuws. De link met LelySTART was snel gelegd. ‘LelySTART is een mooie start van een nieuw cultureel seizoen. Zowel online als in de krant volgen wij alle culturele activiteiten in Lelystad ook dit seizoen weer op de voet’, aldus Gerrie Kreuze van FlevoPost.

LelySTART is als start van het culturele seizoen inmiddels een ware traditie in Lelystad. Op 11, 12 en 13 september genieten bezoekers in het Stadshart gratis van comedy, literatuur, workshops, popmuziek en nog veel meer. Eerder dit jaar maakte FlevoPost de eerste hoogtepunten van de programmering bekend. Op het hoofdpodium staan dit jaar populaire artiesten als Memphis Maniacs en Kenny B. Laatstgenoemde staat inmiddels al geruime tijd op nummer 1 in de hitlijsten met zijn ‘Parijs’.

Lelystart

Over ons