Hartverwarmende verhalen en spektakel op LelySTART

Op vrijdagmiddag 11 september is de aftrap van LelySTART met de hartverwarmende voorstelling ‘Ik wil zingen’. Met open mond luisteren de kinderen naar het verhaal over het durven volgen van je hart. Daarna mogen de kinderen het verhaal zelf naspelen en zingen ze allerlei liedjes. Een interactieve voorleesvoorstelling voor de dromers vanaf 3 jaar.

Wiskundemeisje
Elk jaar is er op de zaterdagavond een lezing in de bibliotheek. Dit jaar is dat met niemand minder dan: Ionica Smeets. De leukste wetenschapsjournalist en wiskundige van Nederland. Ze is bekend geworden door haar blog ‘wiskundemeisjes’. Op TV is ze bij het grote publiek bekend door programma’s als De Wereld Draait Door en De slimste mens.

Gevarieerde zaterdagmiddag
Op de zaterdag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Kom eens kijken bij de demonstraties van de 3D printers. Of kom naar de prachtige vertelvoorstelling van Prinses Dini over de Gouden Gans. Natuurlijk is dit jaar ook weer de verkoop van afgeschreven materialen zoals boeken, CD’s en DVD’s.

Open op zondag
Dit jaar is de bibliotheek ook open op zondagmiddag! Om dit te vieren is er op zondag een spectaculaire acrobaten act met een echte etalagepop in de bibliotheek. Een bijzonder model pop, waar meer leven in blijkt te zitten dan je zou denken…

Voor alle voorstellingen zijn kaarten gratis af te halen bij de informatiebalie in de bibliotheek.

LelySTART wordt mede mogelijk gemaakt door partners als de FlevoPost. Ook een bijdrage leveren aan LelySTART en samen een spetterend feest organiseren? Neem contact op via info@lelystart.nl

Lelystart

Over ons