Jong en oud naar Agora tijdens LelySTART

Je kunt tijdens LelySTART niet om Agora Theater heen, de oranje diamant is een waar middelpunt. Voor alle leeftijden zijn er activiteiten geplanned. Vrijdag en zaterdag staan volledig in het teken van humor want dan komt Comedytrain naar Lelystad. Zondag genieten kinderen van de film ‘Hotel Transsylvanië’ en wordt voor de volwassenen de NTR-Reeks Kort! 2013 getoond. Uiteraard sieren ook dit jaar het hoofdpodium, Lekker Lelystad en de StripmArRT en BoekmART de directe omgeving van Agora Theater.

Comedytrain De Tour (16+)
Het is inmiddels een bekend en erg populair onderdeel van LelySTART: Comedytrain. Vanuit de eigen roemruchte comedyclub Toomler komen de aanstormende talenten en gevestigde namen van Comedytrain naar Agora. Net van tevoren wordt bekend wie er optreden, wat het extra spannend maakt. Grote namen als Theo Maassen, Najib Amhali en Roué Verveer staan symbool voor Toomler dus kwaliteit is een zekerheid. Zowel op vrijdag als op zaterdag begint Comedytrain om 20:15 uur in de Stipte Zaal.

Hotel Transsylvanië (6+)
De hele familie kan zondagmiddag gratis naar de familiefilm ‘Hotel Transsylvanië’ (6+) in Agora Bioscoop. Hotel Transsylvanië is het vijf-sterren resort van Dracula, speciaal voor monster en hun families. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest. ‘Hotel Transsylvanië’ begint zondag om 15:00 uur in de Stipte Zaal. De toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk.

Filmtheater Lelystad vertoont NTR-Reeks Kort! 2013
Zondag 13 september vertoont Filmtheater Lelystad de serie NTR Kort! 2013. In een doorlopend programma worden 10 korte speelfilms van maximaal 10 minuten vertoond. De films zijn gemaakt door jonge en ervaren scenarioschrijvers en filmmakers. De gehele serie wordt twee keer gedraaid. De filmreeks begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt in- en uitlopen of de hele serie bekijken.

StripmART en BoekmART
Op zondag 13 september is er de vertrouwde StripmART en BoekmART aan de voorzijde van Agora. Een markt met nieuwe en tweedehands boeken en strips. Voor jong en oud, en voor elke portemonnee. De StripmART en BoekmART vindt plaats op zondag 13 september van 11:00 tot 17:00 uur aan de voorzijde van Agora.

LelySTART wordt mede mogelijk gemaakt door partners als de FlevoPost. Ook een bijdrage leveren aan LelySTART en samen een spetterend feest organiseren? Neem contact op via info@lelystart.nl

Lelystart

Over ons