Knallende popmuziek op LelySTART

LelySTART staat er inmiddels om bekend een knallende popprogrammering te hebben. Er zijn weer volop gerenommeerde namen en onbekende diamantjes geprogrammeerd. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september is het festivalterrein rondom het hoofdpodium geopend. Op zondag nemen de podiumdieren rust maar is er in de rest van het Stadshart genoeg te beleven voor jong en oud. Net als voorgaande jaren is Poppodium Underground verantwoordelijk voor de programmering van het hoofdpodium. De vrijdagavond staat weer in het teken van aanstormend Nederlands talent met optredens van Sunday Sun, Rondé en Cool Quest. Alle drie hebben inmiddels de titel ‘Serious talent’ van 3FM achter hun naam staan en zijn regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door.

De zaterdagavond is gereserveerd voor het neusje van de zalm van de Nederlandse popmuziek met optredens van Miss Montreal, The Memphis Maniacs en Kenny B. Laatstgenoemde kent iedereen inmiddels van zijn nummer 1 hit ‘Parijs’. Inmiddels is het rijtje artiesten dat speelde op LelySTART indrukwekkend. Racoon, Alain Clark, Gers Pardoel, Go Back To the Zoo, Nielson en van Velzen speelden allemaal op het hoofdpodium.

LelySTART wordt mede mogelijk gemaakt door partners als de FlevoPost. Ook een bijdrage leveren aan LelySTART en samen een spetterend feest organiseren? Neem contact op via info@lelystart.nl

Lelystart

Over ons