LelySTART heeft jouw hulp nodig

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september staat Lelystad weer volledig in het teken van kunst en cultuur. Het programma van LelySTART is bomvol en het beloofd weer een waar feest te worden. Met een programma voller dan ooit heeft de organisatie hulp nodig en is ze op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken.
Grote namen ten overvloede tijdens LelySTART dit jaar. Het hoofdpodium op zaterdagavond is gereserveerd voor het neusje van de zalm van de Nederlandse popmuziek met optredens van Miss Montreal, Kenny B en The Memphis Maniacs. Ook in Agora Theater kunnen bezoekers zomaar grote namen tegen het lijf lopen tijdens Comedytrain. Zowel aanstormende talenten als gevestigde namen uit de cabaretwereld komen naar Lelystad. Wie er precies komt blijft voorlopig nog even een verrassing. In de FlevoMeer Bibliotheek luisteren de mensen op zaterdagavond naar Ionica Smeets. Het enige echte ‘wiskundemeisje’ die op haar eigen manier moeilijke wiskunde onderwerpen uitlegt. Op TV is ze bij het grote publiek bekend geworden door programma’s als De slimste mens.

Uiteraard is er op LelySTART ook ruimte voor nieuw talent. Op vrijdagavond is het hoofdpodium voor Sunday Sun, Rondé en The Cool Quest. Alle drie hebben inmiddels de titel ‘Serious talent’ van 3FM achter hun naam staan. Dit trekt door naar de zaterdagmiddag met aanstormend Lelystads poptalent. Zowel de professionals die verantwoordelijk zijn voor de bandcoaching van Kubus als hun up coming talenten komen in een doorlopend programma voorbij. Uiteraard is er dit jaar ook weer KunstGras, straattheater en nog heel veel andere activiteiten.

Met zo’n vol programma is LelySTART is dringend op zoek naar vrijwilligers. Ben jij een flexibele aanpakker die tijd en zin heeft om te helpen in de voorbereiding, maar vooral tijdens het weekend van 11, 12 en 13 september? En ben je minimaal 18 jaar oud en beschikbaar voor in ieder geval één dienst (6 tot 9 uur)? De LelySTART-crew bestaat uit verschillende teams. Bij je aanmelding kun je aangeven naar welk team je voorkeur uitgaat. Kijk voor alle teams en het aanmeldformulier op www.lelystart.nl

LelySTART wordt mede mogelijk gemaakt door partners als de FlevoPost. Ook een bijdrage leveren aan LelySTART en samen een spetterend feest organiseren? Neem contact op via info@lelystart.nl

Lelystart

Over ons