Vrijwilliger worden?

LelySTART bestaat in 2020 13 jaar en we gaan het nieuwe culturele seizoen feestelijk inluiden! Heb je zin om mee te helpen bij LelySTART, samen met 100 andere vrijwilligers, dan ben je hier aan het goede adres! 

Vrijwilligers maken het festival tot een groot succes! Door op de voor- of achtergrond actief te zijn zorg je ervoor dat LelySTART vloeiend loopt en een mooi feest wordt voor heel Lelystad. Het is een weekend vol actie, gezelligheid en teamspirit. Altijd al benieuwd geweest hoe het is om bij een festival te helpen? Dat kan! LelySTART is op zoek naar vrijwilligers van 16 jaar en ouder die op 11, 12 en/of 13 september 2020 willen helpen. Meld je aan! 

Talloze vacatures

Er zijn ruim 100 vrijwilligers nodig voor verschillende vacatures.
Doe je mee als…

Opbouw, afbreken en aankleding
Het hele festival staat of valt met goede opbouwers. Zonder mensen die het festival opbouwen hebben we geen Lelystart. Hier zoeken we bij voorkeur sterke mannen/vrouwen, die het leuk vinden om kraampjes op te bouwen, hekken te plaatsen, podium opbouwen enzovoort. Er zijn ook vrouwen/mannen nodig die de vlaggen helpen ophangen en allerlei aankleding van het terrein verzorgen.

Flex- en cateringmedewerkers
Als flex- en cateringmedewerker vind je het fijn om niet het hele weekend hetzelfde te doen. Een broodje smeren en naar diverse vrijwilligers brengen, vrijwilligers van een drankje voorzien, vuilnis prikken op het veld, zorgen dat de vlaggetjes die zijn gevallen weer opgehangen worden, opruimen in de backstage of…. Je helpt als flex- en cateringmedewerker waar je op dat moment nodig bent.

Barmedewerker 18+ 
Je bent sfeermaker als barmedewerker. Als barmedewerker kun je ingedeeld worden als tapper, schenker, vuller of degene die de drankjes aan de gasten overhandigd. Barmedewerkers zijn enthousiastelingen! Wat barervaring is handig!

 

MuntverkoperLelySTART muntverkoop
Om de doorstroom bij de verkooppunten snel te houden werken we met munten op het hoofdterrein. Als muntverkoper wissel je geld in voor munten, die de gasten dan weer kunnen uitgeven. Je vindt het leuk om met geld te werken en je hebt een gastvrije uitstraling.

 

 

Gastheer/gastvrouw 
Als gastheer of gastvrouw vind je het leuk om alle gasten / artiesten welkom te heten en hen de weg te wijzen. Je hebt overzicht van wat, waar en wanneer gebeurd en kan iedereen wegwijs maken. Dat kan in of bij Agora, bibliotheek of Kubus zijn of op het festivalterrein zelf.

 

Toiletcoördinator & toiletmedewerkers
Ben jij zelf geen zeikerd maar juist een spetter? Dan zoeken wij jou! We zoeken één toiletcoördinator en meerdere toilet medewerkers die de massa kan stroomlijnen en de boel schoon houdt. Voor deze functie geldt een vergoeding.

 

Aanmelden als vrijwilliger voor 2020?

Ben je 16 jaar of ouder, vul onderstaand formulier in!

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

In het bezit van rijbewijs (verplicht)
JaNee

Shirt maat (verplicht)

Interesse in de volgende werkzaamheden:

Opbouw/afbraakploeg/Aankleding terreinBarmedewerkerFlex- en cateringmedewerkerMuntverkoperGastheer/vrouwtoiletmedewerker

Wat is je ervaring met de functie:

Beschikbaar op (meerdere antwoorden kunnen aangevinkt worden)

Vrijdag 11 september 2020Zaterdag 12 september 2020Zondag 13 september 2020

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Akkoord

[recaptcha]

Let op na het invullen en versturen van het formulier zou er een melding moeten verschijnen ‘Bedankt voor het invullen’, indien dit niet het geval is of je twijfelt of het formulier is verstuurd stuur dan een mail naar: info@lelystart.nl