Arthur Japin

Arthur Japin staat tijdens LelySTART op zaterdag 12 september om 20.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek . Deze veelgeprezen auteur won al vele prijzen, waaronder de prestigieuze Libris Literatuurprijs en de NS Publieksprijs. Begin september verschijnt zijn nieuwste boek Mrs. Degas en daarover komt hij tijdens LelySTART graag vertellen.

Voor het boek Mrs. Degas is Japin in het leven gedoken van de beroemde schilder Edgar Degas. Het verhaal vangt aan in 1912 in Parijs, wanneer de schilder blind is geworden. Als de schilder zijn huis uit moet, krijgt hij hulp van een jonge vrouw om zijn archieven te ordenen. Maar is zij wel wie zij beweert te zijn? Aan wie brengt zij steeds verslag uit over haar bezoekjes aan Degas en waarom blijft ze zo hameren op zijn meest pijnlijke herinnering? Je ontdekt het zaterdag 12 september in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad!

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Flevomeer Bibliotheek
Wanneer: zaterdag 12 september 2020
Tijd: 20.00 uur
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Foto: Corbino.

Lelystart

Over ons