Doubland

Doubland maakt nieuwe, onorthodoxe muziek met een vintage sound. Deze band is zeker niet vies van een ‘jam’, maar heeft songwriting hoog in het vaandel. ‘A new kind of Soul’, noemen ze het!

De eerste single’ Into A Kind’ is onderweg, maar Doubland heeft voor en tijdens de pandemie een ruim repertoire opgebouwd van eigen muziek en speelde onlangs nog in de finale van Flavourland. De single is een kritische noot op de efficiëntie-cultuur waar we in Nederland in leven. Dit is het tegengeluid, maar wie denkt dat Doubland een protest band is, komt bedrogen uit. Want ook de thema’s van de nummers zijn ongebonden. Kortom: je moet het maar gewoon horen om te begrijpen.

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Corneel
Wanneer: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 15.10 – 15.50 uur
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Lelystart

Over ons