Familiemusical en theater

De Kubus presenteert tijdens Carrousel op vrijdag 13 september in het AGORA Theater een programma vol zang, dans en theater.

Musicalgroep Kubus trapt af met zang, dans en een scène uit de musical Titanic; een meeslepend en dramatisch stuk vol passie. Daarop volgt een reprise van delen uit de voorstelling ‘Nu even Niet/Nu even wel’ door Theatergroep Droog. In 2014 ontving deze voorstelling de Lelystadse aanmoedigingsprijs voor de amateurkunst! Het stuk is een samenvoeging van twee korte toneelstukken van Maria Goos, ‘Nu even wel’ en ‘Nu even niet’.

Ten slotte sluit het Kubusprogramma af met het Theaterlab. Dit is een platform onder leiding van Valentina Elèni waar je als volwassene vrij mag spelen; een laboratorium waar je dingen mag testen, mag laten ontploffen en kan laten groeien. Voor deze vrijdagavond hebben spelers van het Theaterlab iets bijzonders voorbereid!

Spetterend programma onder dak van AGORA Theater
Onder de naam Carrousel presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek, in samenwerking met City Marketing Lelystad, op vrijdagavond 13 september voorproefjes van hun nieuwe culturele programma onder het dak van AGORA Theater. Via spectaculaire optredens, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en bijzondere doe-activiteiten beleven bezoekers tijdens deze avond, in een Parade-achtige setting, het aanbod van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Niemand hoeft op deze manier te kiezen, maar kan door de centrale locatie gemakkelijk rouleren tussen de verschillende programmaonderdelen.

Waar: AGORA Theater
Wanneer: vrijdag 13 september vanaf 19.00 uur
Entree: gratis