Kom proeven van nieuw theaterseizoen

AGORA Theater laat bezoekers tijdens ‘Carrousel’ op vrijdag 13 september in het Theater letterlijk proeven van het komende theaterseizoen!

In mini-optredens laten verschillende geboekte artiesten zien wat ze in huis hebben en wat bezoekers kunnen verwachten als ze kaarten kopen voor hun show:

  • Kinky Boots (musical)
  • Marlon Kicken (cabaret)
  • Edson da Graça (cabaret)
  • Fuad Hassan (cabaret)

Laat je verrassen en meeslepen door het aanbod van muziek tot cabaret! Alle artiesten zullen twee keer optreden, zodat bezoekers niets hoeven te missen als ze rondlopen.

Spetterend programma onder dak van AGORA Theater
Onder de naam Carrousel presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek, in samenwerking met City Marketing Lelystad, op vrijdagavond 13 september voorproefjes van hun nieuwe culturele programma onder het dak van AGORA Theater. Via spectaculaire optredens, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en bijzondere doe-activiteiten beleven bezoekers tijdens deze avond, in een Parade-achtige setting, het aanbod van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Niemand hoeft op deze manier te kiezen, maar kan door de centrale locatie gemakkelijk rouleren tussen de verschillende programmaonderdelen.

Waar: AGORA Theater
Wanneer: vrijdag 13 september vanaf 19.00 uur
Entree: gratis