Kubus Tour met bekende TikTokkers

‘Op afstand’ de leukste gratis kunstroute in De Kubus met dans, muziekpresentaties, expositie, theatervoorstelling ‘Mondkapje en de Wolf’ én Meet&Greet met bekende Tiktokkers: Jipzzaza, Jaseyharders en agiiii77! Tussen 13.00 uur en 15.30 uur start er ieder half uur een tour.

Twee verschillende tours

  • Jongeren tour (10 t/m 17 jr) 
    Een gratis LelySTART Jongerentour door De Kubus waarbij je door het hele gebouw geleid wordt. Onderweg is er speciaal voor jullie een Meet&Greet met drie bekende Tiktokkers: Jipzzaza, Jaseyharders en agiiii77. Reserveren verplicht via aanmeldformulier hieronder.
    Om 16.30 uur kun je ook naar de gratis jongeren theatervoorstelling ‘Mondkapje en de Wolf’ (12 t/m 17 jr). Hiervoor dien je apart te reserveren, klik hier.
    Voor deze tour en de voorstelling is er i.v.m. de leeftijdscategorie geen 1,5 meter afstand maatregel nodig.
  • Kids & volwassenen tour
    Een gratis 60 minuten durende LelySTART Tour door De Kubus waarbij je door het hele gebouw geleid wordt en onderweg allerlei leuke presentaties te zien krijgt van Kubus cursisten, Kubus docenten en diverse amateurverenigingen. Reserveren verplicht via aanmeldformulier hieronder. Voor deze tour geldt wél de 1,5 meter afstand maatregel.

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Per tour kunnen er maximaal 20 personen reserveren. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Kubus
Wanneer: zaterdag 12 september 2020
Tijd: tussen 12.30 uur en 15.30 uur start er ieder half uur een tour
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Lelystart

Over ons