Live action game ‘Jacht op de onsterfelijke’

FlevoMeer Bibliotheek presenteert (op vrijdag de dertiende!) in samenwerking met JTL tijdens Carrousel in het AGORA Theater de live action game ‘Jacht op de onsterfelijke’. Vampiers zijn meesterlijk in het verborgen houden van hun ware identiteit. Natuurlijk geven zij hun ware ik niet zomaar prijs. In de prachtige ruimtes van Dracula’s landhuis Sinaia ontmoet u zes bijzondere mensen. Vijf van hen zijn sterfelijk, een van hen is een Vampier, maar wie? Aan jou als bezoeker de moeilijke en spannende taak om dit uit te vinden.

Wicked Words
Bezoek de bibliotheek (Wicked Words) en ontmoet Millie, Jane en Hannah. Is één van hen de Vampier? Observeer ze goed, luister en stel vragen. Ook zijn er mogelijke Clues te vinden in de bibliotheek, dus kijk goed! Je hebt slechts 5 minuten!

Deadly Divine
Daarna ga je naar de eetkamer (Deadly Divine). Daar wachten de uiterst charmante Henry, Mason en Catherine je op. Is een van hen dan de Vampier? Bekijk de prachtig gedecoreerde kamer en neem plaats aan de dinertafel voor een praatje met deze heren en dame. Ook hier krijg je slechts 5 minuten.

Spelregels
Schrijf aan het eind van jouw bezoek aan landhuis Sinaia je antwoord op het antwoordkaartje. Noteer ook jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wellicht win je dan een mooie prijs! Ssst! Om het voor iedere bezoeker leuk en spannend te houden, vragen wij je wel om je antwoord voor jezelf te houden.

Teaser en proloog van de Halloween Experience ‘De Bruid van Dracula’
Heb je aan het eind genoten van deze spannende Halloween teaser? Koop dan alvast een kaartje voor de grote Dracula Experience, ‘De Bruid van Dracula’. Deze live action game vindt plaats ‪op 26 oktober 2019‬ bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Tijdens het LelySTARTweekend krijg je 5 euro korting bij aanschaf van kaarten.

Spetterend programma onder dak van AGORA Theater
Onder de naam Carrousel presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek, in samenwerking met City Marketing Lelystad, op vrijdagavond 13 september voorproefjes van hun nieuwe culturele programma onder het dak van AGORA Theater. Via spectaculaire optredens, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en bijzondere doe-activiteiten beleven bezoekers tijdens deze avond, in een Parade-achtige setting, het aanbod van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Niemand hoeft op deze manier te kiezen, maar kan door de centrale locatie gemakkelijk rouleren tussen de verschillende programmaonderdelen.

Waar: AGORA Theater
Wanneer: vrijdag 13 september vanaf 19.00 uur
Entree: gratis