Luca Ferron en Keyba

Luca Ferron en Keyba brengen Urban en hiphop naar Corneel! Luca Ferron is geboren en getogen in Lelystad en wist al vanaf een hele jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden.

Nadat hij via de Musicalschool in veel tourende producties door heel Nederland en België stond, begon hij in 2017 met het maken van zijn eigen muziek. Ferron haalt zijn inspiratie uit alles wat er om hem heen afspeelt en stond al vaker op het podium van Corneel tijdens het Fris-feest Sodapop. Luca Ferron deelt het podium tijdens LelySTART met de Lelystadse artiest Keyba.

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Corneel
Wanneer: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 14.00 – 14.40 uur
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Lelystart

Over ons