Mell & Vintage Future

Corneel presenteert met trots Mell & Vintage Future tijdens LelySTART Carrousel op vrijdagavond 13 september in het AGORA Theater. Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob.

Inmiddels vormt Mell een trio met topmuzikanten Nico Brandsen (Hammond) en Ton Dijkman (drums) onder de naam Mell & Vintage Future. Onlangs kwam hun geweldige debuutalbum uit, waarvan al veel singles werden platgedraaid op NPO Radio 2, waren ze te gast bij Rob Stenders en Leo Blokhuis en Marco Borsato noemde het album één van zijn favorieten. De single ‘Forever’ werd ook al de NPO Radio 2 TopSong!

Kortom: reden genoeg voor Corneel om deze band heel snel naar LelySTART te halen! Met muzikanten die al speelden met Barry Hay, Marco Borsato, Thé Lau, Ilse DeLange en Kane kán het niet anders dan een topconcert worden.

Spetterend programma onder dak van AGORA Theater
Onder de naam Carrousel presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek, in samenwerking met City Marketing Lelystad, op vrijdagavond 13 september voorproefjes van hun nieuwe culturele programma onder het dak van AGORA Theater. Via spectaculaire optredens, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en bijzondere doe-activiteiten beleven bezoekers tijdens deze avond, in een Parade-achtige setting, het aanbod van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Niemand hoeft op deze manier te kiezen, maar kan door de centrale locatie gemakkelijk rouleren tussen de verschillende programmaonderdelen.

Waar: AGORA Theater
Wanneer: vrijdag 13 september vanaf 19.00 uur
Entree: gratis