Vrijdag Blijdag: MadScience

Op vrijdag 10 september kunnen alle dierenvrienden tussen de 4 en 6 jaar meedoen bij MadScience in Bibliotheek Lelystad.

Sommige dieren hebben een vacht die hen warm houdt, zoals bijvoorbeeld een konijn, maar er zijn ook dieren met veren, zoals bijvoorbeeld een kip. Andere dieren hebben schubben, denk aan een goudvis. Soms veranderen die vacht of veren nog wanneer de dieren groter worden; herken jij welk babydier bij welk ouderdier hoort? Spits je oren om te horen welk dier welk geluid maakt. In de natuur kun je de dieren vaak horen maar niet altijd zien, daarvoor moet je hun sporen volgen. Samen maken we dierensporen van klei om thuis of in de klas verder te bestuderen.

Iedere 2e vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen. Kaarten voor de Vrijdag Blijdagen zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Flevomeer Bibliotheek
Wanneer: vrijdag 10 september 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Lelystart

Over ons