WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. De band had een vliegende start met het winnen van de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019.

Ze scoorden een 3FM Mega Hit met hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’, ze eindigden als derde in De Volkskrant Talentenverkiezing en tijdens hun showcase op Noorderslag 2020 werd WIES bekroond met de 3FM Talent Award. Op 5 oktober speelden zij hun eerste en tevens uitverkochte clubshow in de grote zaal van Paradiso (‘De Grote ParaWIESo Anderhalve Meter Show’) en speelt op 11 september in Corneel tijdens LelySTART! Het debuutalbum van WIES wordt verwacht op 17 september 2021.

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Waar: Corneel
Wanneer: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 16.20 – 17.00 uur
Reserveren verplicht: klik hier
Entree: gratis

Lelystart

Over ons